WIN een trip naar Noord-Ierland met Naturo, Ierland Toerisme, Stena Line Ferries & Blessingbourne Country Estate!

Echte schoonheid is niet altijd vlekkeloos of gepolijst. Volgens ons zien huisdieren er het beste uit wanneer ze zich goed voelen. Dat is ook de reden dat Naturo in 2018 onze grootste campagne tot nu toe lanceerde- Natuurlijke Schoonheid! Heb je onze TV commercials al gezien?! 

 

 

En we zijn pas net begonnen! Om onze Naturo fans en hun natuurlijke schoonheid te vieren geven we één fan, diens huisdier en een vriend(in) de kans om een droomreis naar Noord-Ierland te winnen, allemaal met hulp van het fantastische team van Ierland Toerisme. Reis met Stena Line Ferries en geniet van een luxe verblijf in het Blessingbourne Country Estate! Meedoen is eenvoudig, upload een leuke foto of video van het meest natuurlijke gedrag van jouw huisdier vóór 16 oktober 2018 - zo simpel is het!

Noord-Ierland springt er echt uit als ideale bestemming voor je huisdier. Je huisdier meenemen op vakantie is natuurlijk altijd leuk: samen genieten van lange wandeltochten en nieuwe plekken ontdekken. Maar Noord-Ierland’s prachtige landschappen, het aangename klimaat en de vele lokale bedrijfjes (gerund door hondenliefhebbers!) maken het een vakantiebestemming die elke staart doet kwispelen.

 

Naturo wil échte honden en katten (en hun eigenaren) in het zonnetje zetten, zodat ze er goed uitzien en zich goed voelen! Lijkt je het wat om deze prijs te winnen? Check dan onze Naturo Facebook Pagina.

 

Lees eerst onze actievoorwaarden.

 

   https://www.blessingbourne.com/