Algemene voorwaarden -  Win een droomreis naar Noord-Ierland voor u en uw huisdier met Naturo

 

Naturo Prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door Ierland Toerisme /Mackle Communicatie

 

1. Prijsoverzicht:

 

 • Retour Nederland - Noord-Ierland - Reis met Stena Line Veerboten via Hoek van Holland – Harwich en Liverpool, naar Belfast voor 2 personen en eventueel één huisdier.

   

 • Accommodatie – 5 nachten in een tweepersoonskamer* in Blessingbourne Country Estate (o.b.v. twee personen en eventueel één huisdier)

   

 • Vervoer:  niet inbegrepen - winnaar wordt geacht zelf een auto mee te nemen.

   

   

   

  Retour Noord-Ierland  met de veerboot: Reizen met Stena Line Ferries omvat volgende retour-vaarten:

   

 • Hoek van Holland – Harwich

 • Liverpool - Belfast

 

Budget klasse, inlcusief auto, een cabine voor twee personen en een huisdieren kennel. De prijs is onderhevig aan voorwaarden en aanpassingen zijn niet toegestaan.

 

De kosten van eventuele aanpassingen die door de prijswinnaar worden aangevraagd nadat de boeking is voltooid vallen niet onder het prijsarrangement en moeten van tevoren door de prijswinnaar worden betaald.

 

Het is verplicht om een geldig ID of paspoort met goedgekeurde foto mee te nemen tijdens het reizen. Deze vereisten zullen worden samengevat bij het plannen van de reisroute.

 

Voorwaarden van vervoerder zijn van toepassing - bij het maken van de reservering wordt het mobiele nummer van de prijswinnaar aan de ferrymaatschappij gegeven. Maaltijden op de veerboot worden niet vergoed.

 

De prijswinnaar en zijn/haar gast moeten samen reizen.

 

 

Accommodatie:

Vijf nachten in een tweepersoonskamer voor twee personen en één huisdier in een accommodatie met eigen keuken in het Blessingbourne Country Estate.

 

Maaltijden: Elke ochtend een volledig Iers ontbijt.

 

 

De prijs is niet inwisselbaar voor geld, onderdelen van de prijs die niet worden benut zijn evenmin inwisselbaar voor een andere dienst of geld.

 

De totale waarde van deze prijs is ongeveer €1.106. Het betalen van belastingen die volgens de Nederlandse wet van toepassing zijn op dit soort prijzen zijn de verantwoordelijkheid van prijswinnaar en worden niet door Naturo vergoed.

 

Bij annulatie of no-show door de prijswinnaar komt deze prijs te vervallen.

 

Deze prijs is twaalf maanden geldig. Bruikbaar op zondag tot en met donderdag, met uitzondering van feestdagen/schoolvakantie: 31 oktober, 24, 25, 26 & 31 december, 1 januari, 12 tot en met 23 februari, 17 maart, 21 april en de volledige maand juli en augustus. Prijs is op basis van beschikbaarheid op de aangevraagde data.

 

 

Reglement van de Naturo Prijsvraag, mede mogelijk gemaakt door Ierland Toerisme & Mackle Communicatie

 

Aanpassingen die na het bevestigen van de boeking door de prijswinnaar worden gevraagd, zijn op kosten van de prijswinnaar. Tickets voor de veerboot kunnen niet worden terugbetaald bij annulering en kosten van aanpassingen moeten door de prijs worden betaald.

 

Reisverzekering is niet inbegrepen.

 

De prijs is als omschrven en dient als 1 pakket geboekt te worden- onderdelen van de prijs kunnen niet apart opgenomen worden of individueel gebruikt worden.

 

Ierland Toerisme /Mackle Huisdierenvoer is niet verantwoordelijk voor kosten als gevolg van annulering of vertraging bij de vervoersdiensten of voor het kwijtraken van bagage.

 

Niet inbegrepen:

 

 • Accommodatie extra’s: zoals telefoongesprekken, drank, maaltijden, snacks of activiteiten.

 • Alle andere vormen van vervoer.

 

 

1. Wanneer kom je in aanmerking:

 

Open voor alle inwoners van Nederland die 18 jaar of ouder zijn, met uitzondering van werknemers van Mackle Huisdierenvoer, Ierland Toerisme, Stena Line, Blessingbourne Estate en hun familie, agentschap, werknemers, de evenement promoters en ieder ander die professioneel betrokken is bij deze promotie.

 

 

 

 

 

 

Reglement van de Naturo Prijsvraag, mede mogelijk gemaakt door Ierland Toerisme & Mackle Communicatie

 

Toelatingsvoorwaarden:

Deelnemers moeten een foto of video van hun kat of hond uploaden op de sociale media kanalen van Naturo waarbij ze hun meest natuurlijke gedrag vertonen, met het gebruik van de hashtags:

#NaturoNatuurlijkeSchoonheid #Naturolencompleet.

 

 1. Slechts één deelname per huisdier per huishouden is toegestaan.

 2. Wanneer het duidelijk wordt dat een deelnemer bovenstaande voorwaarde probeert te omzeilen door een computer te gebruiken of meerdere e-mail accounts, door bijvoorbeeld, het gebruik van ‘script’, ‘brute force’ of enig andere geautomatiseerde of niet-geautomatiseerde middel te gebruiken, zullen alle inzendingen van deze persoon worden gediskwalificeerd en wordt deze persoon uitgesloten van een deelname aan de prijsvraag.

Gekopieerde of onleesbare gegevens worden niet geaccepteerd. Inzendingen van derden, agenten en bulkinzendingen worden niet geaccepteerd.

 

 1. De promotor heeft het recht om incomplete, gewijzigde of onleesbare inzendingen en inzendingen die het scheldwoorden of naar diens oordeel andere ongepaste inhoud bevatten, uit te sluiten van deelname. Bij het uploaden van uw deelname staat u ervoor garant dat de inhoud niet obsceen, racistisch, pornografisch, onfatsoenlijk, storend, dreigend of beledigend is, en niet in schending is met enige regel- en wetgeving hieromtrent.

 

 

Door deelname aan de wedstrijd, garanderen alle deelnemers dat zij de rechten hebben op hun inzending en dat ze geen inbreuk doen op de intellectuele-, privacy- of publiciteitsrechten van derde partijen. Door deelname garanderen ze eveneens dat hun inzending(en) niet gebruikt werd voor andere wedstrijden en dat hun inzending niet eerder gepubliceerd werd.

Deelnemers gaan ermee akkoord om de promotor en zijn ondernemingen alle rechten, titels en belangen in de wedstrijd inzendingen met volledige garantie toe te wijzen, zodat de promotor inzendingen in alle media onbeperkt en zonder aanvullende beoordeling, compensatie of goedkeuring van deelnemers of andere partijen kan gebruiken, inclusief, maar niet beperkt tot, het recht de inzending aan te passen, wijzigen en bij te snijden. Elke winnaar stemt erin toe om geen morele rechten te doen gelden bij zijn deelname.

3.

 

 

Voorwaarden van de Naturo Prijsvraag, mede mogelijk gemaakt door Ierland Toerisme & Mackle Communicatie

 

Het is een voorwaarde voor deelname dat deelnemers toestemming verlenen voor het feit dat de foto’s, namen en omschrijvingen van hun huisdieren gebruikt mogen worden voor promotioneel materiaal van de promoter, inclusief de website en social media. In het geval van winst, kan het winnende huisdier afgebeeld worden op de verpakking van het merk tot maximaal een jaar zonder compensatie.

 

 

 

 

 1. Winnaar selectie en melding:

 

De winnaar zal worden gekozen door een panel van partners van deze actie.

 

Alle inzendingen worden aan de hand van de volgende criteria beoordeeld:

 

  • De originaliteit en creativiteit van de inzending - foto/video met  beschrijving.

  • We accepteren inzendingen van huisdieren van alle rassen (of geen enkel ras)! Inzendingen zullen niet worden beoordeeld op basis van kenmerken van een specifiek ras, of op de kwaliteit van de foto’s/video’s die worden ge-upload.

  • Alle inzendingen moeten het originele werk zijn van de deelnemer, en de video’s moeten van diens eigen huisdier zijn. Als de jury denkt dat een inzending is gekopieerd van een andere bron, of dat het huisdier in de foto of video niet van de deelnemer is, wordt die deelname uitgesloten van de wedstrijd.

  • De deelname - woorden, foto’s en/of videobeelden - wordt het bezit van Mackle Pet Foods, en zij hebben het recht om de inzendingen te gebruiken voor hun website en social media of enige andere vorm van publiciteit aangaande deze wedstrijd.

  • Inzendingen zijn mogelijk tot 16 oktober 2018, 23:59.

  • In november 2018 wordt de winnaar publiek bekendgemaakt.

  • De prijs is op te nemen tot eind november 2019 en is op basis van beschikbaarheid op de aangevraagde data.